Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Hoe zie jij samenwerking tussen ouders en school?

  • Arline Spierenburg
  • Nieuws
Hoe zie jij samenwerking tussen ouders en school?

Het campagnejaar 'Samen zijn wij school' zit er bijna op. Op 13 juni sluiten we de campagne af. Minister Slob van Onderwijs zal hierbij aanwezig zijn. Wil je ook meedenken over een goede relatie en samenwerking tussen school en ouders? En vind je het leuk om geïnspireerd te worden door anderen? Meld je dan aan!

Campagne Samen zijn wij school

De campagne ‘Samen zijn wij school’ heeft als doel ouders en scholen beter te laten samenwerken. Een goede relatie is namelijk in het belang van kinderen. In het afgelopen jaar zijn verschillende activiteiten georganiseerd en mooie praktijkvoorbeelden en tips verzameld rondom dit thema. Die kun je allemaal lezen op de website van 'Samen zijn wij school'.

Denk mee op 13 juni

Op 13 juni vindt de afsluitende bijeenkomst van Samen zijn wij school plaats. Iedereen die mee wil denken over de goede relatie tussen leerlingen, ouders en school is van harte uitgenodigd! Natuurlijk nodigen we graag ouders in het bijzonder uit.

Tijdens de conferentie worden de successen van het eerste campagnejaar gevierd en wordt teruggeblikt. Deelnemers gaan daarnaast – via een debat en activerende werkvorm – samen aan de slag om verder invulling te geven aan het thema ‘Samen zijn wij school’. Hierbij is veel ruimte voor eigen vragen en wensen. Ook minister Slob zal hierbij aanwezig zijn. 

Genoeg reden dus om je aan te melden! Aanmelden kan per mail via informatie@samenzijnwijschool.nl.

Meer informatie

  • Deel deze informatie
  • Goed artikel?