Praat mee over opvoeden en onderwijs

Laat je stem horen en meld je nu aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Direct aanmelden

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Ouders & Onderwijs is samengesteld uit vijf bestuursleden met uiteenlopende achtergronden. 

Jeroen Kreijkamp, voorzitter Jeroen Kreijkamp, voorzitter

Jeroen Kreijkamp is directeur-bestuurder bij Hilversum Marketing, dat bijdraagt aan het versterken van de economische vitaliteit van Hilversum. Van 2010 tot 2018 was hij namens D66 wethouder van o.a. Onderwijs in Utrecht. Kreijkamp was bovendien voorzitter van de commissie onderwijs en lid van het hoofdbestuur van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).

Henk Meerdink, penningmeester Henk Meerdink, penningmeester

Henk is vader van drie kinderen. Een van zijn drie kinderen gaat naar de middelbare school. Samen met zijn gezin woont Henk in Tubbergen. Henk is penningmeester in het oprichtingsbestuur. Hij komt niet vanuit voormalige ouderorganisaties maar heeft een bureau voor de bedrijfsvoering van publieke organisaties.

Nadir James, vicevoorzitter Nadir James, vicevoorzitter

Nadir is moeder van twee kinderen op de basisschool. Ze werkt bij het Centrum Arbeidsverhoudingen CAOP. Daar is Nadir onder meer actief als beleidsadviseur voor de Stichting van het Onderwijs, een initiatief van de sociale partners in het onderwijs. Verder is Nadir actief betrokken bij de montessorischool in Den Haag waar haar dochter naar school gaat.

Marcelo Mooren Marcelo Mooren

Marcelo is vader van twee kinderen en hij woont met zijn gezin in Utrecht. Marcelo draagt graag bij aan de goed georganiseerde en mondige organisatie die ouder-, of liever gezegd, hun kindbelangen” centraal zet. “Je bent immers een kind van je ouders, niet van de staat of de school.” Marcelo heeft veel ervaring als lobbyist en als corporate communicatieadviseur voor de financiële sector.

Ellen Oostenenk Ellen Oostenenk

Ellen is moeder van twee kinderen. Ze woont in Olst (Overijssel). Ellen is actief betrokken bij het basisonderwijs maar heeft daarnaast als bestuurskundige ook veel ervaring binnen het Hoger Beroeps Onderwijs. Haar passie voor vernieuwend onderwijs draagt zij graag uit en ze volgt dan ook landelijk veel verschillende initiatieven op dit gebied. Ouders vervullen in onderwijsland een steeds belangrijkere rol. Het creëren van een community voor advies en inbreng is daarom enorm belangrijk. Ellen zet zich daarvoor in. Als ouder en als bestuurskundige deelt Ellen haar visie en ervaring.